Monday, June 1, 2009

29 mei 2009

Begonnen met het aansluiten van electronische tijdschakelaar. Tijdens het scheren is de batterij leeg. Opladen moet met 240V en de inverter is er niet geschikt voor, dus moet Frans zijn baard maar even laten groeien.

Er volgt een lange, vermoeiende rit naar Uluru. Je moet betalen om te bekijken, dus nemen ze, naar ik begrijp, een kaart voor drie dagen, want de klim is gesloten wegens slecht weer. Ze hopen op wat beters voor de volgende twee dagen. Ze gaan terug en zoeken een plaats voor de nacht. Dat wordt S25 13’13” E131 13’47” aan de Lasseter Highway.














De kampeerplaats zelf ligt niet aan de weg maar is aan de andere kant van de heuvel. Ze rijden tot de top van de heuvel en zien dat beneden een caravan tot zijn as in de modder vast zit. Ze blijven dus maar boven. Intussen vinden ze uit waarom de electronica niet werkte. De draden zijn verwisseld! Daarna zoeken ze alle vakantie fotos uit.

Summary
29 May 2009
They are working on an electronic time switch. Frank’s battery of his shaver goes flat and for charging he needs 240V. The inverter is no good for this, so he’ll have to grow his beard. The trip to Uluru is long and tiresome. They have to pay for sightseeing, so they buy a ticket for three days, if I’m correct. They cannot go for a climb because the weather is bad. They hope to get a chance during the next two days. They find a camp for the night and work on the electronics and sort out the holiday pictures.

No comments:

Post a Comment