Monday, June 1, 2009

27 mei 2009

Als Frans en Ad eenmaal goed en wel op bed liggen wordt hun rust verstoord. Een road train komt naast hun staan, vol met koeien die de hele nacht op de ijzeren platen stampen. Dan komt er nog een road train bij waarvan de koeling de hele nacht draait.

opkomende zon












Frans maakt een foto vanuit de camper van de opkomende zon en om 8:00u vertrekken ze richting Tennant Creek. Ze stoppen er voor koffie en boodschappen en om de tank op te vullen. Bij de Repco hier maar weer eens gekeken voor een V-snaar. Van de eerste is de breedte niet goed, dus maar weer terug gegaan. De maat die ze wel nodig hebben is ook hier niet dus een maatje groter.

Ze stoppen voor lunch (S 20 10’58” E134 13’16”) en gaan daarna exercisen voor de lijn. Dit in de vorm van het beklimmen van een vrij hoge heuvel langs de weg. Frans neemt er een foto van bovenaf.

vanaf de heuveltop












Daarna, als ze weer zo’n 30 minuten gereden hebben zien ze drie wilde paarden de weg oversteken. Ze moeten er voor stoppen, maar het gaat helaas te snel om er een foto van te maken.
Voor de nacht stoppen ze bij Taylor Creek om half vier: S21 14’ 49” E134 06’ 53”

Summary
27 May 2009
When in bed Frank and Adrian wake up from the noise of two road trains that park next to them. One has got noisy cattle on board, the other one has the cooling system going all night.

Next day they travel to Tennant Creek. Frank buys a new V-belt and at the next stop they go and climb one of the hills along the roadside to get a bit of exercise.

The next stop for the night is at Taylor Creek Rest Area.

No comments:

Post a Comment